Botox Amsterdam

Bent u op zoek naar een behandeling voor Botox in Amsterdam? Dan kunt u bij ons terecht voor een innovatieve nieuwe behandeling voor gezichtsverjonging. Het is het alternatief voor botox.

Wat is botox?

Botox is een neurotoxisch gif, dat door de bacterie Clostridium botulinum wordt geproduceerd. Botulinetoxine A (botox) is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Injectie hiermee blokkeert de zenuwimpuls waardoor de spieren ontspannen. Hierdoor voorkomt u dat een rimpel dieper zal worden. Rimpels verwijderen met botox wordt al jaren gedaan. Oorspronkelijk is het een geneesmiddel wat door de neurologen in ziekenhuizen ingezet wordt om spierspasmen te behandelen na een beroerte.

botox injectieHet bekendste merk is Botox, een samentrekking van ‘botulinetoxine’, maar de stof is ook onder diverse andere merknamen op de markt.

Zo’n behandeling behoudt zijn werking gedurende ca. 3-4 maanden. De prijs die hiervoor wordt betaald is natuurlijk een minder expressief gelaat. Botuline mag worden toegediend aan volwassenen tussen 18 en 65 jaar oud, onder andere voor de tijdelijke vermindering van rimpels in het gebied tussen en boven de wenkbrauwen.

Toediening mag in Nederland alleen gebeuren door artsen, maar hoeft niet in een ziekenhuis te gebeuren. Cosmetische behandelingen worden vaak uitgevoerd in privéklinieken. Door de fabrikant wordt afgeraden om vaker dan eens in de drie maanden een behandeling met botuline te ondergaan.

Access to life geeft geen Botox behandelingen, wel hebben wij hier een heel goed alternatief voor genaamd PurWave.

Alternatief voor botox

Access to life heeft als eerste in Nederland een heel goed alternatief voor Botox. Deze behandeling heet PurWave.

PurWave is een innovatie op het gebied van gezichtsverjonging. Bij een PurWave behandeling worden de gezichtspieren en gezichtshuid snel en eenvoudig fit gemaakt en blijven vervolgens langdurig in vorm. Door middel van gericht afgestemde pulsen verdwijnen fijne lijntjes en rimpels en wordt de huid gerevitaliseerd. Een workout voor het hele gezicht. Net als een fit lichaam heeft een fit gezicht een jonge en gezonde uitstraling.