Botox Amsterdam

Ben je op zoek naar een behandeling voor Botox in Amsterdam? Maar wil je geen botox injecties in jouw gezicht? Zoek je een alternatief voor botox?  Boek dan Purwave. Natuurlijke gezichtsverjonging en huidverbetering.

Wat is botox?

Botox is een neurotoxisch gif, dat door de bacterie Clostridium botulinum wordt geproduceerd. Botulinetoxine A: botox is een eiwit van een bacterie. Botoxinjectie blokkeert de zenuwimpuls waardoor spieren ontspannen. Hierdoor voorkom je dat een rimpel dieper zal worden. Rimpels verwijderen met botox; wordt al jaren gedaan. Oorspronkelijk is het een geneesmiddel wat door neurologen in ziekenhuizen ingezet wordt om spierspasmen te behandelen na een beroerte.

botox injectieHet bekendste merk is Botox, ook wel ‘botulinetoxine’.

Botox zorgt een minder expressief gelaat en kan verslavend werken. Botox mag worden toegediend aan volwassenen onder andere voor de tijdelijke vermindering van rimpels in het gezicht.

Toediening mag in Nederland alleen gebeuren door artsen. Cosmetische behandelingen worden vaak uitgevoerd in privéklinieken. Door de fabrikant wordt afgeraden om vaker dan eens in de drie maanden een behandeling met botox te ondergaan.

Access to life biedt geen Botox behandelingen aan. Wel bieden wij een super alternatief aan met veel voordelen voor een natuurlijke gezichtsverjonging. Onze klanten zijn bereidt van ver te komen voor onze populaire behandeling met natuurlijk resultaat: PurWave.

Alternatief voor botox

Access to life heeft als eerste in Nederland een heel goed alternatief voor Botox. Deze behandeling heet PurWave.

Heb jij last van een slappe huid of heb je hangende huid bij wangen en oogleden? Zoek je natuurlijke huidverjonging op maat? Purwave is een complete workout voor het gezicht en zorgt voor huidverjonging. Met PurWave behandeling heb je veel voordelen met een natuurlijk resultaat.